Hangon Rannikkopatteriston Perinneyhdistys ry – Jäsentiedote
 
PERINNEPÄIVÄ 1.8.2020

ARVOISA JÄSEN
Perinnepäivän 1.8.2020 suunniteltua ohjelmaa jouduttiin muuttamaan koronan takia.

- Aamupäivällä laskettiin seppele Hangon sankarihaudoilla

- klo 12.00 kiinnitettiin rannikkotykistön muistolaatta Tulliniemeen
Rannikon Puolustajan numerossa 3/2020 on kirjoitus Hankoniemellä tapahtuu, jossa kerrotaan lisää . 

JÄSENTIEDOTE   2020              1.07.2020

                     

Tervehdys hyvät jäsenet.

Kuten tiedätte, korona on sotkenut koko maailman ja Suomen myös.

14.3.2020 pidettäväksi suunniteltu vuosikokous jouduttiin peruuttamaan ja koko vuoden perinteinen toiminta on muuttunut.

Yhdistysten vuoden 2020 vuosikokousten takarajaksi määrättiin syyskuun loppu, mutta yhdistyksen vuodeksi 2019 valittu hallitus ei ole vielä päättänyt kokouksen päivämäärää.

Yhdistys on kuitenkin toiminut:

Hangon kaupunki on kuitenkin järjestänyt epäviralliset tilaisuudet yhteistyössä yhdistyksemme kanssa.

27.4.2020 Kansallisena veteraanipäivänä laskettiin seppele sekä Hangon sankarihaudoilla että Hangon kirkon lähellä olevalle veteraanikivelle.

17.5.2020 Kaatuneitten muistopäivänä laskettiin seppele Hangon sankarihaudoilla.

Oma yhdistyksemme jatkoi perinnettään ja

4.6.2020 Puolustusvoimain lippujuhlan päivänä kävimme laskemassa seppeleen Hangon sankarihaudoille ja tilaisuuden jälkeen kävimme juomassa Marskin kahvit  Neljän Tuulen Tuvalla, joka avasi samana päivänä ovensa asiakkaille ensimmäisen kerran kuluvana vuonna. Tähän tilaisuuteen saivat kutsun kaikki jäsenet.

Yhdistyksemme tärkeintä päivää, Hangon Rannikkopatteriston perustamispäivää 1.8. eli perinnepäivää, emme pääse juhlistamaan Russaröön.

Järjestämme kuitenkin seppeleenlaskun Hangon sankarihaudoilla, kuten olemme aikaisempina vuosinakin tehneet. Tilaisuus ei ole aivan niin juhlava kuin yleensä, koska paikalla ei ole kustannussyistä perinnesoittokuntaa.

Toivotamme kaikki jäsenet lauantaina 1.8.2020 klo 11.00 Hangon sankarihaudoille seuraamaan seppeleenlaskuamme. Toivottavasti saamme lippulinnaamme mukaan kaikkien hankolaisten maanpuolustusyhdistysten ja muutaman kansalaisjärjestön liput.

Samana päivänä jatkuu Rannikkotykistösäätiön ja Rannikkotykistön Perinneyhdistyksen hanke, jossa rannikkotykistön entisille toimipaikoille kiinnitetään muistolaatta.

Klo 12.00 paljastetaan Tulliniemessä muistolaatta. Valitettavasti tilaisuuteen ei voida kutsua kaikkia jäseniä, koska Tulliniemi on suljettu alue.

                     

Hyvää kesän jatkoa.

Tapaamisiin 1.8.2020 Hangon sankarihaudoilla.              

Hallitus!