• Yhdistyksen toiminta
 • Vuosikertomus
 • Toimintasuunnitelma
 • Jäsentiedote
 • PERINNEPÄIVÄ 1.8.2019

  ARVOISA JÄSEN
  Perinnepäivää vietettiin torstaina 1.8.2019 yhteistoiminnassa Suomenlinnan Rannikkorykmentin kanssa.
  Perinnepäivä oli onnistunut. Vieraita oli 121 henkilöä. Sotilaskodissa meille tarjoili kolme sisarta ja perinnesoittokunnan vahvuus oli 16 henkeä. Sadekaan ei häirinnyt meitä. Merikuljetukset hoiti miinalautta. Päivän ohjelma oli seuraava:
  - klo 09.30 Seppeleenlasku Hangon sankarihaudoilla

  - klo 10.30 Merikuljetukset Russarön linnakkeelle Troolisatamasta
  https://www.fonecta.fi/kartat/HANKO%20Sunnantie%205?lon=22.944699&lat=59.825082000000016&z=15

  - Heti saareen saavuttua Suomenlinnan Rannikkorykmentin komentajan ja Perinneyhdistyksen puheenjohtajan pitivät tervehdykset kasarmin edessä
  - klo 11.15 alkaen kenttälounas linnakkeen ruokalassa, lounaan jälkeen Dragsvikin Perinnesoittokunnan konsertti kasarmin edessä
  - Perinnetuvissa on patteriston historiaa nähtävillä ja yhdistyksen tuotteiden myyntiä
  - Mahdollisuus tutustua 130 TK - tykkiin, vanhaan järeeseen 234 mm:n tykkiin, käydä majakalla
  - Sotilaskoti on auki klo 10.30 - 15.15 (Varaa käteistä!)
  - klo 15.30 paluukuljetukset
  Pyydetään ilmoittamaan osallistumisesta ( nimet pakolliset ) mennessä, Jarmo Valtimolle perinneyhdistys@hotmail.com tai 0405647695
  Perinnepäivä on jäsenten juhla, joille päivä on ilmainen.
  Jäsenen perheenjäsenten hinta on 15 euroa (ruokamaksu). Mikäli alukseen sopii, voitte kutsua mukaan ulkopuolisia. Heidän maksunsa on 30 euroa. Mukaan pääsy varmistuu jälkeen. Ulkopuolisten osallistumismaksut tulee olla maksettuina mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä saatte maksuohjeet.

  TERVETULOA !


  Asuna: Seppeleenlaskussa; sotilaat paraatipuku ( kavajipuku ), kunniamerkit; evp.henkilöt / reserviläiset paraatipuku ( puku m 58 tai vast. ), maastopuku tai tumma puku, kunniamerkit; siviilit tumma puku, kunniamerkit
  Russarössä; siisti siviiliasu, seppeleenlaskussa olleiden ei tarvitse vaihtaa asua.  TIEDOTE 1 / 2020 14.1.2020 ennakkotietoja

  Perinneyhdistyksen vuosikokous pidetään 14.03.2020 klo 11.00 Hangossa.
  Paikkana on Ravintola ROXX, Itäsatamassa.:

  Puheenjohtaja: Jarmo Valtimo
  Varapuheenjohtaja: Kimmo Mäkipeska
  Jäsenet: Ilkka Kosonen, Pirjo Lange, Tero Viitala,
  Hannu Kekkonen, Keijo Suominen sihteeri, Kaarle Lange
  Varajäsenet: Richard Hyvönen, Oiva Lyytikäinen
  Rahastonhoitaja/
  Kirjanpitäjä
  Jyrki Alaluusua, kutsuttu hallituksen ulkopuolelta.

  Vuoden tärkein tapahtuma on patteriston perinnepäivän (99 vuotta HanRPston perustamisesta) järjestäminen ja viettäminen 1.8.2020 yhteistoiminnassa Suomenlinnan rannikkorykmentin kanssa. Tarkemmat tiedot perinnepäivän ohjelmasta on oheisessa kutsussa.
       Perinnekolikko tullaan jakamaan perinnepäivänä vuonna 2018 jäseniksi liittyneille edellyttäen, että jäsenmaksut on maksettu.
       .

  Muusta toiminnasta:
       Puolustusvoimien Lippujuhlapäivänä 4.6. on yhteinen perinteinen seppeleenlasku Suomenlinnan Rannikkorykmentin ja hankolaisten maanpuolustusyhdistysten kanssa Hangon sankarihaudoilla klo 10.00., jonka jälkeen on kahvitilaisuus “Neljän Tuulen Tuvalla”.
       Jäsenretkeä ei vuonna 2020 järjestetä.

  Yhdistyksen hallitus onnittelee kaikkia tänä vuonna tasavuosia täyttäviä (täyttäneitä) jäseniään!
  Yhdistyksen hallitus huomioi ne jäsenensä, jotka ilmoittavat merkkipäivänsä viettämisestään, edellyttäen, että asia tulee hallituksen tietoon!


  Yhdistyksen sähköpostiosoite on perinneyhdistys@hotmail.com, jonne pyydämme ilmoittamaan sähköpostiosoitteenne! Kiitos!
  2014 vuosikokouksessa tehdyn päätöksen mukaisesti, hallitus saa lähettää jäsenpostin jäsenistölle sähköisesti, keillä on s-posti.
  Osoitteen muutokset pyydämme ilmoittamaan jäsenrekisterinpitäjälle Pirjo Langelle 040-5327280 tai sähköpostilla. Kiitos !
  Yhdistyksen omat kotisivut ovat osoitteessa hankortperinne.fi

  Vuoden 2019 jäsenmaksut ovat seuraavat:
  - varsinaiset jäsenet 15 €, ainaisjäsenet 200 €, kannattavat jäsenet väh. 100 €, kannattava ainaisjäsen 1000 €. Rannikon Puolustaja-lehden tilausmaksu jäsenille 10 €/vuosi = 4 numeroa
  Yhdistyksen omat kotisivut ovat osoitteessa hankortperinne.fi
  Kirjeen mukana on jäsenmaksulomake, jolla pyydämme maksamaan jäsenmaksun. Älä hämmästy, että laskussa on eräpäivä . . Jos perheeessänne on kaksi jäsentä ja saatte kaksi laskua, voitte maksaa maksun yhdellä pankkisiirtolomakkeella maksamalla 30 euroa. Jos kuoresa on kaksi laskua, niin sinulta on epähuomiossa jäänyt viimevuotinen jäsenmaksu maksamatta.
  Puheenjohtaja Jarmo Valtimo 040-5647695

  Antoisaa alkavaa toimintavuotta! Tapaamisiin!

  Hallitus